Container og kran service


En lille truckkasse er velegnet til de mindre mænger skrot og kan let håndteres med gaffeltruck. Fyldte truckkasser ombyttes med tomme ved afhentning.

Truckkassen er ideel til indendørs opbevaring for eksempelvis at undgå tyveri.
Tekniske dataIndhold 0,8 m3Mål (l*b*h) 125*95*105 cm
Store truckkasser kan som den lille truckkasse bruges til intern håndtering af forskellige typer at jern-, metalskrot eller affald.

Store truckkasser håndteres let med både gaffeltruck og palleløfter.
Tekniske dataIndhold 1,5 m3Mål (l*b*h) 160*100*125 cm
Denne containertype er i forhold til truckkasserne let, da den er lavet i syrefast plastik og de lave sider gør den anvendelig til mange formål.
Der medfølger låg, hvis der er behov for udendørs opbevaring.
Plastikkassen opfylder tilsynsmyndighedernes krav til opbevaring af akkumulatorerne.
Tekniske dataIndhold 0,5 m3Mål (l*b*h) 120*100*60 cm
Den praktiske løsning, som rummer meget men ikke kræver meget plads.
Liftdumpercontainere står på et anvist sted, hvor den fyldte ved tømning ombyttes med en tom eller fjernes og returneres ved hver tømning alt afhængig af din virksomhedsbehov.
Tekniske dataIndhold (Åben)6 - 8 m3Mål (l*b*h) 350*180*120 cm Indhold (Lukket)6 - 8 m3Mål (l*b*h) 350*180*120 cm
En billig og fleksibel løsning som ikke kræver meget plads. Med denne løsning kan din virksomhed spare mange penge, hvis der som alternativ skal bygges et skur eller et halvtag på hjul.
Liftdumpercontaineren til spåner er tæt i bunden og løftes på vandret så der ikke forekommer spild under pålæsning når den ombyttes ved tømning, herved skal der ikke investeres i dyre spildbakker under containeren.
Med den formsyede presenning er det nemt og hurtigt at løsne og rulle presenningen af og på når der skal fyldes i containeren.
Tekniske dataIndhold 6 - 8 m3Mål (l*b*h) 350*180*120 cm
Store mængder hvad enten der er tale om jern, metal eller affald kræves containere, som kan rumme opgaven.
Åbne containere er velegnede til store mængder og store enheder fra løbende produktion, byggeprojekter og nedrivningsopgaver.
Lukkede containere fjernes og returneres ved hver tømning. Denne containertype er ideel, hvis der er problemer med tyveri, da lågerne kan aflåses.
Tekniske dataIndhold (Åben)15 - 25 m3Mål (l*b*h) Variabel Indhold (Lukket)15 - 22 m3Mål (l*b*h) Variabel

Specialløsninger
Ovenfor er nævnt vores standardløsninger, men skulle du have specielle behov eller ønsker, sammensætter vi gerne en specielløsning. Ved specielløsninger kan det dog medføre en bindende lejekontrakt for en periode.

Har dit firma særlige behov for mærkning f.eks. egne containernumre eller markeringer, kan Bagsværd Jernhandel A/S fremstille magnetskilte, som kan flyttes til en ny container ved ombytning.

Vi informerer gerne om muligheder og løsninger.

Vognmandskørsel og kranopgaver
Bagsværd Jernhandel A/S kan med vores egne lastbiler klare mange slags opgaver både vognmandskørsel og forskellige kranopgaver.

Er opgaven for stor til vores egne lastbiler, har vi velfungerende samarbejde med alle typer vognmænd, så det sikres at din opgave løses optimalt.