Aluminiumskrot

Aluminium

Vi opkøber alle former for aluminium fra både virksomheder og privatpersoner. Vi tilbyder hurtig afhentning af skrot. Læs mere her.   

Aluminium er et alsidigt og holdbart metal, som bruges i mange forskellige industrier grundet dets lette vægt og høje styrke. Det anvendes ofte indenfor byggeindustrien i fremstillingen af vinduesrammer, døre, tagrender, facader m.m. Også indenfor transportindustrien anvendes aluminium til fremstilling af cykler, motorcykler, biler, fly, tog og både, da det lette metal hjælper på at reducere brændstofforbruget og øger køretøjets effektivitet. Materialet er også favorabelt, da det kan modstå fugt og derfor ikke ruster.

Typer af aluminium

sorteringsguide

Vi ønsker at sikre dig den bedste pris for dit aluminium som muligt.

Sortér aluminium efter renhed for at maksimere dets genbrugspotentiale og værdi. Adskil så vidt muligt aluminiummet fra forurening, såsom jern, plast, gummi eller andre materialer, der er knyttet til aluminium. Du opnår en bedre pris på aluminiummet jo renere det er. Hvis aluminiummet er kombineret med andre materialer, prissættes dette herefter.

Et lille tip: Aluminium er IKKE magnetisk.

Emission

Skrotning af aluminium er en afgørende faktor i at fremme bæredygtighed og miljøbevidsthed. Ved at genanvende aluminium reduceres behovet for at udvinde nye ressourcer til ny produktion af råmaterialer. Herved sparer vi ferskvand og landarealer, som ellers ville blive brugt til at udvinde mere aluminiummalm. Alt dette mindsker belastningen på vores naturressourcer samt udledningen af CO2 forbundet med minedrift og produktion.

Ifølge The World Counts kræver genanvendt aluminium 95% mindre energi end produktion af ny aluminium og generere kun 5% af drivhusgasemissionerne.

Når du handler med Bagsværd Jernhandel A/S kan du vide dig sikker på, at dit aluminium bliver behandlet professionelt og i overensstemmelse med gældende miljøstandarder, da en bæredygtig fremtid ligger os meget på sinde.

EMISSIONSRAPPORT CO2

Få tilsendt dit bæredygtige aftryk i konkrete tal. Vi beregner dine emissionsbesparelser CO2 pr. indleveret materialetype. Se eksempel på emissionsrapport her.

Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.