CO2

Hvad gør Bagsværd Jernhandel aktivt for at reducere udledning af CO2

SORTERING OG BEARBEJDNING

Vi hos Bagsværd Jernhandel gør en stor ære i at drive vores virksomhed med øje for at reducere den negative indvirkning på miljøet og bevare naturens ressourcer. Derfor arbejder vi løbende med at implementere nye og bæredygtige processer for at fremme genvinding og genbrug af materialer, for herigennem at reducere udledningen af CO2.

Altid arbejder vi aktivt for en effektiv og korrekt sortering og bearbejdning af de indleverede materialer. Denne proces er med til at sikre en større genanvendelsesgrad samt mindske behovet for udvinding af nye råvarer.

VINDMØLLESTRØM

Bagsværd Jernhandel har siden 1. maj 2021 købt vindmøllestrøm, som hvert år sparer os for at udlede 63.800 kg. CO2.

FOSSILBRÆNDSEL

Ved brug af store mængder af fossile brændstoffer belastes miljøet og der frigøres en masse CO2, svovl, kvælstof og tungmetaller. Derfor har vi sat et mål i Bagsværd Jernhandel om ikke at bruge fossile brændstoffer til opvarmning og overgå til fjernvarme inden udgangen af 2024.

Få tilsendt dit bæredygtige CO2 aftryk i konkrete tal

Mange virksomheder efterspørger i dag mere gennemsigtighed for deres individuelle bæredygtige CO2 aftryk. Derfor tilbyder vi som noget nyt til erhvervskunder at få tilsendt en emissionsrapport, der viser den samlede CO2 besparelse pr. indleveret fraktion af jern og metal.  

CO2 besparelsen også kaldet genanvendelsesgraden er det du sparer ved at indlevere dit jern og metal til genanvendelse frem for udvinding af nye råvarer. Ydermere giver emissionsrapporten dig dokumentation for forsvarlig affaldshåndtering samt et godt grundlag for fremtidige beslutninger og videreudvikling.

Se eksempel på emissionsrapport her.

Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.