Kobberskrot

Kobber

Vi opkøber alle former for kobber fra både virksomheder og privatpersoner. Vi tilbyder hurtig afhentning af skrot. Læs mere her.   

Kobber er et orangerødt metal, som er en uundværlig metalressource, der er bredt anvendt inden for en lang række industrielle sektorer. Dets unikke egenskaber gør det til et materiale af høj værdi. Kobber bruges i alt fra elektriske ledninger, rørledninger til varme og kølingssystemer samt i elektroniske enheder.

Typer af kobber

sorteringsguide

Vi ønsker at sikre dig den bedste pris for dit kobber som muligt.

Sorter kobberet efter renhed for at maksimere dets genanvendelsespotentiale og værdi. Fjern enhver form for forurening, såsom plast, gummi, maling eller andre materialer, der er knyttet til kobberet. Hvis kobberet er kombineret med andre materialer, adskilles disse også for at muliggøre separat genbrug af kobberet og opnå en bedre pris.

Et lille tip: Kobber er IKKE magnetisk.

EMISSION

Skrotning af kobber er en afgørende faktor i at fremme bæredygtighed og miljøbevidsthed. Ved at genanvende disse metaller reduceres behovet for at udvinde nye ressourcer til ny produktion af råmaterialer, hvilket mindsker belastningen på vores naturressourcer samt udledningen af CO2 forbundet med minedrift og produktion.

Ifølge Klimakompassets beregninger spares op til 3,46 tons CO2 udledning ved genanvendelse af et ton kobber. Kobber, som mange andre metaller, kan genanvendes uendeligt uden at gå på kompromis med dets egenskaber eller kvalitet. Dette bidrager til at mindske vandforbruget og begrænse andre miljømæssige skadelige påvirkninger forbundet med fremstilling af nyt råmateriale.

Når du handler med Bagsværd Jernhandel A/S kan du vide dig sikker på, at dit kobber bliver behandlet professionelt og i overensstemmelse med gældende miljøstandarder, da en bæredygtig fremtid ligger os meget på sinde.

EMISSIONSRAPPORT CO2

Få tilsendt dit bæredygtige aftryk i konkrete tal. Vi beregner dine emissionsbesparelser CO2 pr. indleveret materialetype. Se eksempel på emissionsrapport her.

Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.