Rustfrit stålskrot

Rustfrit stål

Vi opkøber alle former for rustfrit stål fra både virksomheder og privatpersoner. Vi tilbyder hurtig afhentning af skrot. Læs mere her.   

Rustfrit stål er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed mod korrosion. Det består primært af jernlegering med en vis mængde chrom og nikkel, hvilket giver materialet dets rustfrie egenskaber. En af fordelene ved rustfrit stål er, at det kan modstå ekstreme temperaturer, hvilket gør det ideelt til anvendelse i både industrien og husholdningen. Det kan bruges til at fremstille køkkenredskaber, apparater, rør, kasser, maskindele og meget mere.

Et lille tip: Rustfrit stål er ikke magnetisk, det er blankt og ruster ikke.

Typer af rustfrit stål

sorteringsguide

Vi ønsker at sikre dig den bedste pris for dit rustfrit stål som muligt.

Sortér rustfrit stål ud fra renhed for at maksimere dets genanvendelsespotentiale og værdi. Adskil så vidt som muligt rustfrit stål fra eventuelt jern, skillemetal og spåner. Du opnår en bedre pris på det rustfrie stål jo renere det er.

Et lille tip: Det kan godt betale sig at sortere rustfrit stål efter 304 rustfrit stål og 316 Syrefast rustfrit stål, som materialet oftest er mærket med fra producenternes side. Syrefast rustfrit stål har en større værdi end almindelig rustfrit stål.

Emission

Skrotning af rustfrit stål er en afgørende faktor i at fremme bæredygtighed og miljøbevidsthed. Ved at genanvende rustfrit stål reduceres behovet for at udvinde nye ressourcer til ny produktion af råmaterialer. Dette mindsker belastningen på vores naturressourcer samt udledningen af CO2 forbundet med minedrift og produktion.

Når du handler med Bagsværd Jernhandel A/S kan du vide dig sikker på, at dit rustfrit stål bliver behandlet professionelt og i overensstemmelse med gældende miljøstandarder, da en bæredygtig fremtid ligger os meget på sinde.

EMISSIONSRAPPORT CO2

Få tilsendt dit bæredygtige aftryk i konkrete tal. Vi beregner dine emissionsbesparelser CO2 pr. indleveret materialetype. Se eksempel på emissionsrapport her.

Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.