Brudelysvej 3-7

DK-2880 Bagsværd

Åbningstider

Man-Fre: 7-16

Bæredygtighed

Fokus på miljø

Hurtig afhentning

1 - 2 hverdage maks

Jernskrot

Jern

Vi opkøber alle former for jern fra både virksomheder og privatpersoner. Vi tilbyder hurtig afhentning af skrot. Læs mere her.   

Jern er et af de mest almindelige metaller i vores verden. Jern er kendt for sin styrke og holdbarhed, hvilket har gjort det til et populært materiale indenfor bygningsindustrien. Jern er også en vigtig komponent i produktionen af biler, fly og toge, da det tilføjer styrke og holdbarhed.

Vi opkøber følgende former for jern- og metalskrot:

Sorteringsguide

Vi ønsker at sikre dig den bedste pris for dit jern som muligt.

Sorter jernet efter renhed for at maksimere dets genanvendelsespotentiale og værdi. Adskil så vidt muligt jernet fra forurening, såsom plast, gummi eller andre materialer, der er knyttet til jernet. Du opnår en bedre pris på jernet jo renere det er. Yderligere har størrelsen på jernet også indflydelse på prisen. Jo mindre det er, jo mindre bearbejdning skal foretages, hvorved du kan opnå en bedre pris på dit jern.

Et godt tip til sortering: Alt jern er magnetisk.

OBS: Vi handler også med brugsjern såsom bjælker, stænger, plader og rør som vi skærer på mål efter ønske. Priser beregnes individuelt.

Kontakt os for yderligere information.

Emission

Skrotning af jern er en afgørende faktor i at fremme bæredygtighed og miljøbevidsthed. Ved genanvendelse af jern reduceres affaldsmængden og mindskes udvindingen af jernmalm samt fremstilling af nyt jern, som bidrager til den cirkulære økonomi.

Ifølge Klimakompassets beregninger spares op til 3,49 tons CO2 udledning ved genanvendelse af et ton jern. Derudover kan genanvendelse af jern også bidrage til at mindske vandforbruget og begrænse andre miljømæssige skadelige påvirkninger forbundet med råmaterialers fremstilling.

Når du handler med Bagsværd Jernhandel A/S kan du vide dig sikker på, at dit jern bliver behandlet professionelt og i overensstemmelse med gældende miljøstandarder, da en bæredygtig fremtid ligger os meget på sinde.

EMISSIONSRAPPORT CO2

Få tilsendt dit bæredygtige aftryk i konkrete tal. Vi beregner dine emissionsbesparelser CO2 pr. indleveret materialetype. Se eksempel på emissionsrapport her.

Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.