Messingskrot

Messing

Vi opkøber alle former for messing fra både virksomheder og privatpersoner. Vi tilbyder hurtig afhentning af skrot. Læs mere her.   

Messing er en legering, som består af kobber og zink. Messing har en gylden gul farve, som gør den til et populært materialevalg indenfor kunst, smykker, musikinstrumenter, VVS-udstyr og elektronikkomponenter.

Typer af messing

sorteringsguide

Vi ønsker at sikre dig den bedste pris for dit messing som muligt.

Sorter messinget efter renhed for at maksimere dets genanvendelsespotentiale og værdi. Adskil så vidt muligt messinget fra forurening, såsom plast, gummi eller andre materialer, der er knyttet til messinget. Du opnår en bedre pris på messinget jo renere det er.

Et lille tip: Messing er IKKE magnetisk og har en gylden gul farve.

Emission

Skrotning af messing er en afgørende faktor i at fremme bæredygtighed og miljøbevidsthed. Ved at nedsmelte og raffinere messing til genanvendelse reduceres behovet for at udvinde nye ressourcer til ny produktion af råmaterialer, hvilket mindsker belastningen på vores naturressourcer så som vandforbruget samt udledningen af CO2 forbundet med minedrift og produktion.

Når du handler med Bagsværd Jernhandel A/S kan du vide dig sikker på, at dit messing bliver behandlet professionelt og i overensstemmelse med gældende miljøstandarder, da en bæredygtig fremtid ligger os meget på sinde.

EMISSIONSRAPPORT CO2

Få tilsendt dit bæredygtige aftryk i konkrete tal. Vi beregner dine emissionsbesparelser CO2 pr. indleveret materialetype. Se eksempel på emissionsrapport her.

Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.