Kabelskrot

Kabler

Vi opkøber alle former for kabler fra både virksomheder og privatpersoner. Vi tilbyder hurtig afhentning af skrot. Læs mere her.   

Elkabler er elektriske ledninger designet til at overføre elektrisk energi fra en kilde til en destination. De leverer elektricitet til vores hjem, arbejdspladser og transportmidler. Kobber er det mest almindelige materiale anvendt som ledning på grund af dets gode elektriske ledningsevne og mekaniske egenskaber. Aluminium bruges også som en ledning, især i større kraftoverførselskabler, da det er lettere end kobber.

Typer af kabler

Sorteringsguide

Vi ønsker at sikre dig den bedste pris for dine kabler som muligt.

Sorter kablerne ud fra type af kabler for at maksimere dets værdi. Er kablerne blandet afregnes de efter den kabeltype med mindste værdi. 

Et lille tip: Du opnår en langt højere pris for kablerne, hvis stik er afklippet.

Emission

Skrotning af kabler er en afgørende faktor i at fremme bæredygtighed og miljøbevidsthed. Ved at genanvende materialet fra kabler reduceres behovet for at udvinde nye ressourcer til ny produktion af råmaterialer. Dette mindsker belastningen på vores naturressourcer samt udledningen af CO2 forbundet med minedrift og produktion.

Når du handler med Bagsværd Jernhandel A/S kan du vide dig sikker på, at dine kabler bliver behandlet professionelt og i overensstemmelse med gældende miljøstandarder, da en bæredygtig fremtid ligger os meget på sinde.

EMISSIONSRAPPORT CO2

Få tilsendt dit bæredygtige aftryk i konkrete tal. Vi beregner dine emissionsbesparelser CO2 pr. indleveret materialetype. Se eksempel på emissionsrapport her.

Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.