Brudelysvej 3-7

DK-2880 Bagsværd

Åbningstider

Man-Fre: 7-16

Bæredygtighed

Fokus på miljø

Hurtig afhentning

1 - 2 hverdage maks

Akkumulatorer

Akkumulatorer

Vi opkøber alle former for akkumulatorer fra både virksomheder og privatpersoner. Vi er registreret hos ReturBat-ordningen, som indsamler af blyakkumulatorer på Sjælland. Vi tilbyder hurtig afhentning af skrot. Læs mere her.   

Akkumulatorer er uundværlige i den moderne verden, da de driver alt fra vores bærbare elektronik til vores køretøjer. Akkumulatorer fungerer som et energilager, som kan opbevare elektronisk energi, levetiden er lang og ved afladning kan det genoplades.

Typer af akkumulatorer

Opbevaring af akkumulatorer

Akkumulatorer skal opbevares så syrespild undgås og derfor tilbyder vi udlejning af plastkasse med låg til opbevaring af udtjente akkumulatorer.

Sorteringsguide

Vi ønsker at sikre dig den bedste pris for dine akkumulatorer som muligt.

Sikr dig, at akkumulatorerne ikke er blandet med andet affald (papir og pap) og andre typer batterier. Blyakkumulatorer indeholder svovlsyre og bly, som er farligt for mennesker. 

Et lille tip: Kig efter PB-mærkatet.

Emission

Skrotning af akkumulatorer er en afgørende faktor i at fremme bæredygtighed og miljøbevidsthed. Ved at genanvende akkumulatorer reduceres behovet for at udvinde nye ressourcer til ny produktion af råmaterialer. Ifølge Boliden Bergsöe genanvendes materialet fra over 90% af de opbrugte batterier til fremstilling af nye batterier. Dette mindsker belastningen på vores naturressourcer samt udledningen af CO2 forbundet med minedrift og produktion.

Når du handler med Bagsværd Jernhandel A/S kan du vide dig sikker på, at dine akkumulatorer bliver behandlet professionelt og i overensstemmelse med gældende miljøstandarder, da en bæredygtig fremtid ligger os meget på sinde.

EMISSIONSRAPPORT CO2

Få tilsendt dit bæredygtige aftryk i konkrete tal. Vi beregner dine emissionsbesparelser CO2 pr. indleveret materialetype. Se eksempel på emissionsrapport her.

Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.