Brudelysvej 3-7

DK-2880 Bagsværd

Åbningstider

Man-Fre: 7-16

Bæredygtighed

Fokus på miljø

Hurtig afhentning

1 - 2 hverdage maks

Zinkskrot

Zink

Vi opkøber alle former for zink fra både virksomheder og privatpersoner. Vi tilbyder hurtig afhentning af skrot. Læs mere her.   

Zink har en række gode egenskaber, som gør det fordelagtigt at anvende. Den største fordel i metallet er, at det er korrosionsbestandigt og ruster derfor ikke når det udsættes for ilt og fugt. Derfor anvendes metallet ofte til bygninger, biler og skibe.

Et lille tip: Zink er et blåhvidt og skinnende metal

Typer af zink

sorteringsguide

Vi ønsker at sikre dig den bedste pris for dit zink som muligt.

Sorter zink ud fra på dets renhed for at maksimere dets genanvendelsespotentiale og værdi. Adskil så vidt muligt zinket fra eventuelt vedhæftet jern, blydele eller tagpap. Du opnår en bedre pris på zinket jo renere det er. Hvis zinket er kombineret med andre materialer, adskilles disse også for at muliggøre separat genanvendelse af zinket og opnå en bedre pris.

Et lille tip: Bly er en blålig og mat farve.

Emission

Skrotning af zink er en afgørende faktor i at fremme bæredygtighed og miljøbevidsthed. Ved at genanvende zink reduceres behovet for at udvinde zinkmalm til ny produktion. Elektricitetsforbrugetreduceres, da dette er en tung post i fremstillingsprocessen af zink. Dette ændres til hvilke mindsker belastningen på vores naturressourcer samt udledningen af CO2 forbundet med minedrift og produktion.

Når du handler med Bagsværd Jernhandel A/S kan du vide dig sikker på, at dit zink bliver behandlet professionelt og i overensstemmelse med gældende miljøstandarder, da en bæredygtig fremtid ligger os meget på sinde.

EMISSIONSRAPPORT CO2

Få tilsendt dit bæredygtige aftryk i konkrete tal. Vi beregner dine emissionsbesparelser CO2 pr. indleveret materialetype. Se eksempel på emissionsrapport her.

Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.