Brudelysvej 3-7

DK-2880 Bagsværd

Åbningstider

Man-Fre: 7-16

Bæredygtighed

Fokus på miljø

Hurtig afhentning

1 - 2 hverdage maks

Hvem er vi

Bagsværd Jernhandel

Er en dansk genvindingsvirksomhed, som med en lang historie indenfor genvindingsindustrien indsamler, forarbejder og afsætter dansk skrot med den fornødne respekt for miljøet.

Vi ønsker at gøre det nemt for leverandørerne, når de ankommer til Bagsværd Jernhandel. Derfor arbejder vi kontinuerligt med at tidsoptimere processen på pladsen, så leverandørerne hurtigt og effektivt bliver ekspederet uden at gå på kompromis med serviceniveauet.

Bagsværd Jernhandel er en miljøgodkendt, miljøcertificeret genvindingsvirksomhed, som naturligvis har det nødvendige udstyr til at imødekomme vores kunder og leverandørers ønsker.

Vores leverandører er industrien, andre genvindingsvirksomheder, offentlige institutioner samt private. Skulle der opstå nogle former for spørgsmål eller tvivl, er I altid velkomne til at kontakte os til en uformel snak omkring priser, jern, metal, miljø eller andet vedrørende genvinding.

Vores historie

Bagsværd Jernhandels historie går helt tilbage til 1946, hvor Oliver Andersen begyndte at handle med jern og metal med adresse på Lygten i København N.

I 1948 flyttedes virksomheden til Brudelysvej i Bagsværd. Bagsværd Jernhandel har således været med i genvindingsindustrien i mere end 70 år.

I dag er virksomheden centralt beliggende i Gladsaxe Kommune, og arealmæssigt råder vi over 18.000 m2. Beliggenheden er tæt på motorvejsnettet, hvilket er en fordel for de leverandører, der selv ønsker at levere.

Malene Bonde Andersen - DSC_0313 Leif Andersen

Leif Andersen

Malene Bonde Andersen - DSC_0272 Christian Andersen

Christian Andersen

Malene Bonde Andersen - DSC_0267 Tom Davidsen

Tom Davidsen

Malene Bonde Andersen - DSC_0286 Emir Emurlai

Emir Emurlai

Malene Bonde Andersen - DSC_0258 Malene

Malene Andersen

Malene Bonde Andersen - DSC_0278 Hjørdis Koch

Hjørdis Koch

Malene Bonde Andersen - DSC_0272 Christian Andersen

Christian Andersen

Malene Bonde Andersen - DSC_0278 Hjørdis Koch

Hjørdis Koch

Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.