Blyskrot

Bly

Vi opkøber alle former for bly fra både virksomheder og privatpersoner. Vi tilbyder hurtig afhentning af skrot. Læs mere her.   

Bly er et tungt metal, der findes naturligt i jorden. Bly har en blålig farve, det er nemt at forme og ruster ikke, hvilket har gjort det populært inden for byggeri. Metallet er meget giftigt og håndteres derfor med omtanke når det f.eks. anvendes i blybaserede produkter såsom blyholdige batterier, lodning af elektroniske komponenter, produktion af ammunitionsprojektiler.

sorteringsguide

Vi ønsker at sikre dig den bedste pris for dit bly som muligt.

Sorter bly ud fra renhed for at maksimere dets genanvendelsespotentiale og værdi. Adskil så vidt muligt blyet fra eventuelt vedhæftet zink. Du opnår en bedre pris på blyet jo renere det er. Hvis blyet er kombineret med andre materialer, adskilles disse også for at muliggøre separat genanvendelse af blyet og opnå en bedre pris.

Et lille tip: Bly er en blålig og mat farve.

Emission

Skrotning af bly er en afgørende faktor i at fremme bæredygtighed og miljøbevidsthed. Ved at genanvende bly reduceres behovet for at udvinde nye ressourcer til ny produktion af råmaterialer. Dette mindsker belastningen på vores naturressourcer samt udledningen af CO2 forbundet med minedrift og produktion.

Når du handler med Bagsværd Jernhandel A/S kan du vide dig sikker på, at dit bly bliver behandlet professionelt og i overensstemmelse med gældende miljøstandarder, da en bæredygtig fremtid ligger os meget på sinde.

EMISSIONSRAPPORT CO2

Få tilsendt dit bæredygtige aftryk i konkrete tal. Vi beregner dine emissionsbesparelser CO2 pr. indleveret materialetype. Se eksempel på emissionsrapport her.

Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.