Jern skrot

Jern og metal skrot

Vi opkøber alle former for jern- og metalskrot fra både virksomheder og privatpersoner. Vi sikrer vores leverandører en fordelagtig pris på deres jern- og metalskrot, og vi sikrer ligeledes en miljømæssig forsvarlig genvinding af materialet i overensstemmelse med ISO 14001-standarden, som har til hensigt at mindske miljøbelastningen.

Vi ved, at tiden er værdifuld for vores leverandører.

Derfor gør vi en dyd ud af at tidsoptimere processen ved levering, så både vognmænd og privatpersoner hurtigt kan komme videre til næste opgave. Der vil derfor altid være hjælp og vejledning at finde på selve pladsen, så vi kan bevare vores lave ekspeditionstid.

Vi opkøber følgende former for jern- og metalskrot:

AFHENTNING AF SKROT

Af større mængder, kan vi også være behjælpelig med dette. Vi yder en fleksibel afhentningsservice med egne chauffører, som tilmed har over 30 års erfaring. Derfor har vi også en målsætning om, at vi i så vidt muligt omfang yder dag-til-dag afhentning.

Herudover handler vi også med brugsjern:

Vi skærer også på mål
Ønsker i at vide mere, eller har i spørgsmål omkring priser, er i velkomne til at ringe for yderligere information.

Hvilke krav er der til de modtagne jern- og metalvarer?

Vi lægger stor vægt på en miljømæssig forsvarlig bearbejdning af jern- og metalskrot. Derfor har vi udarbejdet en række leveringsbetingelser, som gør det nemt for vores kunder at komme af med deres jern- og metalskrot uden at gå på kompromis med miljøkravene.

Hvad sker der med skrottet?

Efter modtagelsen, bliver de opkøbte materialer grundigt sorteret, hvorefter de viderebehandles i vores egen skrotsaks og skrotpresser således, at de efterlever de internationale standarder for sekundære råvarer.

Herefter sælges de behandlede jern- og metalvarer videre til mellemhandlere, stålværker og metalværker, så vi dermed sikrer en optimal genvinding af materialerne.

Scroll to Top

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.